Bildet er tatt i 2013. Skrevet 19.08.2015
 

''Hadde jeg bare hatt det ene ønsket så skulle alt ordnet seg. Hadde det funket å sett på et stjerneskudd å sagt ordene sakte men sikkert ''jeg vil bli frisk'' for å så våkne opp dagen etterpå å ikke kjenne noe gale med magen. Det å kunne legge seg uten at tårene skal trille ut å ødelegge nattesøvnen. Det at mamma kunne lagt seg om kvelden uten bekymring over sin datter. Det at alle planer hadde gått som avtalt uten problemer, og ikke minst at skoledagene hadde gått som alle dagene i tiende klasse. Gud som jeg ser tilbake på den tiden. Jeg elsket leiligheten våres midt i Os sentrum. Skolen som var gåavstand til. Alle vennene mine samlet på ett sted. Å kun ha rundt to dager fravær på et helt år. Og ikke minst ha verdens beste rådgiver tilstede når som helst. Jeg hadde gjort alt for å få det tilbake.
 

Jeg stod på busstoppet å ventet på bussen for to dager siden (om vi teller med i dag). Jeg kjente at jeg egentlig følte meg ganske fin. Før det var ti minutter til bussen skulle komme. Det var rett før jeg måtte løpe hjem siden jeg ble så dårlig. Jeg ble kvalm, følte jeg skulle kaste opp. Kroppen min føltes som den skulle kollapse, men jeg måtte klare det. En dag på skolen. Første dagen. Jeg klarte å møte opp. Heldigvis var det fri allerede andre dagen.
 

Nå er det kun en uke igjen til Haukeland på tirsdagen. Jeg grugleder meg. Kan faktisk si med hånden på hjertet at jeg ikke gruer meg så mye til koloskopien, men mer til at det er den ann siste prøven de kommer til å ta. Får jeg ikke svar på denne så er det kun MR igjen, og om den også går i dass så er det eneste å leve med dette. Leve med å nesten alltid avbryte planer, avtaler og skoledager. Hadde ønsket det gikk an å legge seg inn på Haukeland på noe spesial greier hvor de kunne sjekke hele meg og du var sikret et svar på hva det var. Før var jeg liksom alltid den jenten som tålte alt av mat, alt av drikke og ja ikke hadde noe helseproblemer. Men nå? Nei. Kanskje det var karma?
 

Nei, jeg skriver ikke dette for å få en slags medfølelse eller noe. Men denne bloggen min får meg til å klare å lette litt på tankene. At jeg kan skrive ned det jeg føler for på min egne personlige side på nettet. Greit nok at hvem som helst kan gå innpå, men det er deres valg. Jeg er utrolig interessert i å høre deres tanker i kommentarfeltet om dere har opplevd noe av det samme som meg eller har noen tips til hva jeg kunne gjort for å bli bedre på egenhånd. Dere trenger ikke annet enn anonym til fornavn om dere er redd for at andre skal lese. Men jeg vil lese tips. Jeg tar i mot alt! 
 

Jeg får vel prøve å lette hode og legge meg til å sove. Krysser alt av tær og fingre på at jeg kommer meg på andre skoledag. Vil du håpe for meg?''
 


Jeg får så ondt av å lese dette. Dette er et av mange hundre innlegg jeg har skrevet på bloggen om mine såkalte mageproblemer. Jeg blir så lei meg over å se tilbake på det. Når jeg ikke kjente noen her. Når jeg ikke kom meg en eneste dag på skolen. Når jeg presset meg igjennom dagene. Heldigvis går ting litt bedre. Ikke med helsen min, men med meg. Jeg ser på dette som to forskjellige ting egentlig. Jeg er ikke helsen min. Jeg er med folk heletiden. Jeg lever livet så godt jeg kan. Og jeg prøver å ikke klage like mye som før. Jeg venter på to forskjellige timer hvor den ene endelig er til MR og den andre er noe røntgen greier. Krysser fingrene fremdeles for meg selv, og takker Gud om det hjelper. Takk til dere som er her for meg og er med meg her i arna. Dere har ingen anelse på hvor mye det betyr. 


Nå skal jeg fortsette med omgangssyken som har truffet meg også, og late som dette er en fin start på ferien. Håper ikke det varer så veldig lenge, for nå er jeg så og si pisslei av å løpe frem og tilbake på do. Håper ferien blir bra, og at dere også har en fin ferie. Vi snakkes!


xx

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits