Velkommen tilbake til dere gamle og nye lesere! Om bloggen kommer tilbake for å bli? Jeg aner virkelig ikke. Jeg har savnet det å kunne ha noe å gjøre på kvelden når jeg ligger å daffer i sengen, og fant ut at jeg skulle åpne bloggen igjen. Jeg prøvde meg på å lage et design selv (av et annet som allerede er laget) og fant ut at det var faktisk ikke så vanskelig som jeg skulle ha det til. Når du først kommer inn i kodingen å lærer det mest basice, så går det ganske greit. Jeg vet ikke hva dere synes jeg, men jeg ble noenlunde fornøyd selv. 

 

Jeg så etter det første innlegget så steg lesertallet høyere enn jeg hadde trodd, og dere har allerede begynt å kommentere, noe som gjør meg utrolig glad. Vet ikke helt hva jeg skal si egentlig, og har ikke så mye å oppsummere fra tiden jeg var borte herfra, men jeg har hatt det utrolig bra! I desember var det en periode som var litt vanskelig ettersom min bestekompis var på sykehuset, og jeg tror dette er den ene gangen jeg faktisk har bedd til Gud om at noen skal bli frisk. Han ble helt frisk igjen heldigvis, og alt er bra med han nå - takket være Gud, og meg? Eller bare de flinke legene på Haukeland sykehus, hehe.

 

Ettersom at det var en rævva start på nyåret med en helt forferdelig nyttårsaften som endte med en biltur fra Askøy til byn for 500 kroner klokken seks om morgningen, så satser jeg fremdeles på at dette året kommer på toppen av et av mine beste år. Bring it 2016. Jeg har tilbringet mye tid sammen med Danielle og andre gode kompiser, og har mistet kontakt med både gode og dårlig venner. Jeg satser fult på at dette året skal bli drit bra, og gikk ut med karakterer nå til jul som jeg er ganske fornøyd med. Så nå er det bare å holde motivasjonen oppe på både skole og i livet, så gjør jeg meg snart klar for sommerferie og sydenturer! 

Jeg startet en spørsmålsrunde i innlegget under, som dere kan komme til ved å trykke her, så håper jeg dere kommer med noen spørsmål eller innspill til hva jeg skal skrive om fremover. Vi snakkes, kanskje.

Lurer på om jeg selv er kommet i den perioden hvor blogging egentlig er super kleint, men vi ser det an. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits