Hei skjønne. Dagen i dag har vært lik som så og si alle andre. Vært med en kompis, spist taco, sett serie og vært på skolen. Heldigvis er det helg imorgen, og jeg ser så sinnsykt frem til det. Er ikke helt sikker på hva planen er, men jeg finner nok på noe gøy. Det blir litt gamle bilder som blir postet her grunnet været. Jeg skal prøve å få tatt noen nye så snart jeg får sjansen. Har også snakket med en bekjent som er ekstremt flink til å ta bilder som skal ta bilder av meg en dag. Jeg er ikke helt sikker på når dette blir, men jeg tenker når jeg får jakken jeg har bestilt - som har tatt en måned for å være presis. 

 

Neste uke blir det ''mye'' som skjer, som f.eks vippeextensions, frisørtime og bursdager. Ser veldig frem til neste uke begynner for å si det sånn. Endelig skal jeg bli litt fresh igjen med ny hårfarge og klipp + vipper. Er forresten jeg den eneste som er desperat etter jobb men ikke har sjansen til å få siden jeg enda ikke er fylt 18 år? Lurer på hvor mange handlelister jeg har oppe på maccen nå, og jeg har ikke råd til noe av det. Kontoen skriker ut 2 kroner. 


Håper dere får en fin helg!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits