En herlig dag sammen med min fine lillebror er nå over for denne gang. Jeg reiste inn til byn klokken 10 i dag morges for å passe han i noen timer. Ble helt sjokkert over hvor mange som sendte meg blikket som sier du er for ung til å være mor når jeg vandret fint med vognen. Hallo folkens, er det ikke lov å passe unger uten å føle at alle blir sjokkert når de ser deg. All respekt til unge mødre om det er sånne blikk dere får til dagen.

Nå skal meg familien til å spise pizza, og nyte helgen videre. Vet ikke helt hva jeg finner på senere, men det blir nok noe! Kjøpte en forbanna kul bomber jakke i dag, så skal få prøvd å få tatt noen bilder i solen i morgen. Jeg må til og lukke maccen nå å få i meg noe mat. 


Vi snakkes fine.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits