instagram @ingridengevik

Jeg er veldig aktiv på instagram, og jeg synes det er veldig gøy å få nye følgere. Så om dere vil følge meg da er det bare til å søke på meg eller trykke på et av bildene over så kommer du rett innpå. Om du vil jeg skal sjekke ut din, så er det bare til å kommentere under!

snapchat @ingridengevik

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg legger ut så mange mystoryes, og ser egentlig ikke vitsen i hvorfor dere skal legge meg til, men jeg heter hvertfall @ingridengevik på snapchat om du vil legge meg til alikevell. Istedenfor å søke på meg, så kan du scanne den firkanten oppe i høyre hjørnet. Jeg har åpen snap, så hvem som helst kan legge meg til forresten. I helgene er kan det være mystoryen er litt gøyere enn vanlig.

facebook ingridengevikblogg

For å komme til facebook siden min så kan du trykke på bildet over. Her poster jeg innleggene som kommer ut, hvor du kan trykke deg rett innpå de nyeste innleggene. Jeg håper dere vil følge meg videre! Ha en kjempe fin dag videre, så snakkes vi ☾

Hva heter du på instagram?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits