GRATULERER MED DAGEN, INGRID!
 GOD KVELD!

Jeg orker helt ærlig ikke å skrive så mye, men tenkte jeg skulle ta turen innom selvom. Jeg kom hjem fra Ingrid sin bursdag for rundt en time siden, og satser på at jenta ble fornøyd! Jeg har fått gjort mye denne helgen føler jeg, og kjenner at syken kommer smygende inn på meg nå som jeg ligger i sengen. Jeg ligger også med et dilemma om jeg skal opp å hente mat eller ikke. 
 

Jeg gleder meg masse til å vise dere vippene Maylinn tok på meg i dag, og kan si at jeg ble så forbanna fornøyd selv. Endelig kan jeg føle meg pen igjen- hehe. Vi skrives i neste innlegg. Nå må jeg nesten legge fra meg maccen før jeg våkner opp med bokstaver i fjeset.xx


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits