sponset behandling
 


Som tideligere sagt så var jeg hos min flotteste Maylinn i går å tok vipper. Jeg har blitt fornøyd med alle resultat, og gleder meg hver gang jeg skal til henne. Jeg har ikke tatt vipper andre steder enn hos hun, og vet at jeg ikke kommer til å gjøre det heller. Vippene varer en stund om du passer godt på de, og dådyr øynene blir finere enn noen gang. Jeg har 10,11 og 12mm med D-curl i 3D. Du kan kontakte henne på facebook her.
 

Dagen i dag skal være så slapp og rolig som over hodet mulig. Tenker jeg skal bestille pizza senere, og finne meg en ny serie å se på. Er ikke helt oppegående i dag, og i tillegg må jeg sitte å høre på banking og oppussing nede i gangen. Andre dagen på rad jeg må stå opp klokken 10 ufrivillig. Om du har noen serie anbefalinger, så er det bare til å komme med det! Vi snakkes skjønne
 

Hva synes du om vippene?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits