Hadde du hatt muligheten, hadde du endret på ting som skjedde for 3-4 år tilbake, eller står du for ''it's better to regret something you did, than to regret something you didn't do''? Jeg kan sitte å tenke tilbake på ungdomsskolen i flere timer daglig, og aldri komme frem til noe som helst. Jeg mener at ungdomsskolen var den beste tiden i livet mitt, i motsetning til en del andre. De tre årene der skjedde det så ekstremt mye som lærte meg til å stå oppreist, til å være beinhard og til å leve. 
 

Jeg hadde så mange venninner at jeg kunne dekke et helt hus på bursdagen min. Nå har jeg tre nære. Tre nære som jeg så og si aldri får vært med, men den tiden jeg har når jeg først er med de, den er gullverdt. Jeg kjenner at jeg har vokst så ekstremt mye på de få årene, og jeg kjenner at det er veldig deilig. Jeg overlever fint med kun tre nære jentevenner, og resten gutter. Det er vel heller de som får gjennomgå. Jeg kjenner at jeg bryr meg mindre og mindre om de små puppene mine, og et sminkefritt fjes. Før kunne jeg ikke gå uten bh foran noen som helst, ikke en gang meg selv. Nå- jeg driter i det. Det å gå sminkefri foran vennene mine, gjør meg heller ingenting. Før måtte jeg ta på foundation uansett om det var sent på kvelden, og jeg kom rett ut av dusjen. Takk gud for at ting forandrer seg. 
 

Jeg merker også at jeg er utrolig mye flinkere til å skille ut de folkene som bare gjør meg deprimert og de som gjør meg glad. Jeg har så og si kuttet ut Os, grunnet idioter av noen mennesker som ikke klarer å holde på ting som jeg har sagt, og som fremdeles nå i andre videregående går å snakker dritt etter dritt om de som de er med. Er det bare jeg som tenker på det? Snakker en person drit om den som dagen etterpå er bestevennen, selvfølgelig gjør den personen det med deg også. Wake up people. Det at enkelte ikke klarer å vokse fra drittslenging, rykter og å bry seg så forbanna mye om hva alle andre gjør, det gjør meg sint. Kommer du lengre i livet av å finne på ting om meg, som bor en time unna deg, å snakke om det til vennene dine? Det er vittig. Dere som snakker til meg kun når dere vil vite noe, for å så ikke fortsette samtalen etter du har fått vite det du ville -føler du deg bedre etterpå? Jeg håper dere leser dette. Jeg håper dere tenker igjennom det jeg har skrevet. Nei, jeg hater dere ikke, men jeg kan ikke si at jeg blir glad når jeg hører navnet ditt heller.
 

Jeg vet ikke helt hvor jeg ville med dette her, men jaja. Noen tanker måtte bare ut nå i kveld. Takk for dere fine mennesker som bryr dere, tar vare på meg og som spør meg hvordan det går for at dere bryr dere. Høres ut som jeg er lei meg nå eller noe, men nei. Jeg, Ingrid, har aldri hatt det bedre! Jeg er glad, jeg smiler, jeg har verdifulle venner, jeg føler meg fin, jeg føler meg bra og jeg orker ikke bry meg mer om dere som ikke kommer lengre i livet.
 


xx


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits