Folk snakker stygt om barbie. Barbie er for tynn. Barbie har for stort mellomrom mellom beina. Barbie er et dårlig kroppsideal for yngre jenter. Hvordan kan dere mene at en dukke er et dårlig kroppsideal når det er bloggere i denne bloggverden som gjør ting ti ganger verre enn en uskyldig barbiedukke i butikkhyllen. Ingen barn tenker på hvor tynn barbie er, MEN barn tenker på hvordan voksne ser ut. Eldre jenter er de største forbildene til barn i denne verden. Hvorfor snakker folk så åpent om operasjoner og så stygt om en dukke som virkelig ikke gjør noen skade her. Jeg håper flere og flere jenter og gutter blir fornøyd med hvordan de ser ut, uten å gjøre noe med det. Vær et forbilde for barna du kommer til å få i fremtiden. Vær stolt. Vær naturlig. Vær fornøyd. Ingenting er bedre. Det at enkelte snakker stygt om f.eks hvordan barbien ser ut, du kan ikke si at du er bedre om du gjør deg lik som henne. Barbie skal se ut som en dukke, det skal ikke du.

 

Det er mennesker som lager de forskjellige kroppsidealene, og ikke en leke. Våkn opp. Jeg er så forbanna enig i det Kristin sier i videoen (se under) og innlegget hennes herog jeg kunne ikke snakket bedre for meg selv. Jeg har jo selv vært inne på tanken på å ta silikon, men den tanken har sklidd lengre og lengre vekk fra meg de siste månedene. Jeg begynner å bli mer og mer fornøyd, og det å ha den følelsen, den er skikkelig bra! Å bli fornøyd med noe som du ikke var så fornøyd med før uten å operere på det gjør at du føler deg så sinnsykt mye bedre -synes jeg. 
 

 
Jeg synes også litt synd i hun som skal ta denne rumpeoperasjonen, men jeg skjønner at folk reagerer. Folk, inkludert meg selv, reagerer fordi man vil ikke at folk skal føle seg så jævlig. Man vil ikke at folk skal gjøre så drastiske ting med kroppen sin uten at folk reagerer. Det skal ikke være normalt. Det skal ikke være noe man må gjøre. Jenter står sammen, og kommer alltid til å gjøre det. Jenter kommer for alltid til å kommentere, reagere og støtte folk som skal gjøre noe så stort -om de så kjenner hverandre eller ikke. Bloggnorge har mer makt enn noe annet, og om de bruker makten feil, hvordan kommer ungdommer til å se ut om noen år da? 
 
 
Jeg har ikke pleid å henge meg på denne trenden når det har vært snakk om barbiedukker, kroppspress 2015 eller andre temaer, men akkurat i denne diskusjonen så ville jeg henge meg på. Jeg mener ikke at folk skal være enig med meg, eller noe annet. Jeg vil komme ut med mine meninger, og jeg håper dere liker det. Du er fin akkurat som du er, og ikke vær med på å lage presset du ikke liker selv -større. 
 
xx

  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits