Dette innlegget er skrevet etter inspirasjon fra Tuva sin blogg. 
 

Hår
Hvorfor farget du håret ditt, Ingrid? Du hadde det lange, tykke og lyset håret, men farget det etterhvert svart! Det slet så mye på det stakkars håret som henger ned fra hodet mitt.
 

♥ Øyebryn
Jeg skjønner at det var ''inn'' å tegne på øyebrynene, men har ikke så stor forståelse for hvorfor du nappet så mye vekk og tegnet de som sædceller etter på. Dette var ikke så veldig fint, skjønner du.
 


♥ Redigering
Hvorfor i huleste tok du så ekstremt sterk ''eye brightner'' på øynene på alle bildene dine før du la de ut på bloggen. Holy shit jeg er glad alle de bildene her er skjult for dere. Se over her da??
 

♥ Trening
Hvorfor trente du både før og etter skolen når du var den tynneste stilken på hele skolen, egentlig? Når jeg ser tilbake på bilder av den tynneste tiden min, så får jeg nesten litt ondt av meg selv. Det kan jo ikke ha vært sundt.
 Mamma
Hvorfor var du så ekstremt frekk mot mamma? Du fikk lov til altfor mye, og når du selv ser tilbake på det så er det ikke rart at du fikk reise til syden med kun vennene dine eller å gå på fest for å drikke deg dritings. Du var 14 år gammel, og en niende klassing. Hun fortjente aldri den kjeften hun fikk av deg. 
 

Skole
Du skulle prøvd å vært en smule flinkere på skole, rett og slett. Det var ikke så vanskelig som du skulle ha det til.

Rot
Hvordan i huleste klarte du å ha det så sinnsykt rotete på rommet ditt? Jeg spyr av det bildet under her, helt serriøst. Nå rydder jeg rommet tre ganger for dagen nesten.Jeg kunne ramset opp så ekstremt mye mer, men jeg velger å vente med det til jeg er blitt 18 år -hehe. Er det mye du ser tilbake på som du hadde ønske du ikke hadde gjort når det gjelder ting som utseendet osv?
 

xx
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits