Edderkopper
Om du ikke føler med meg på denne, så lurer jeg virkelig på hva som er gale med deg. Jeg hater edderkopper mer en noe annet, og jeg takler det bare ikke. Har ikke så mye mer å si. Har forresten en edderkoppskremmer på rommet mitt siden det krydde med edderkopper her når jeg flyttet inn. 
 

Døden
Jeg er utrolig redd for døden og hva som skjer etter, og synes det er så utrolig merkelig at man kan slutte sitt eget liv når man vil. Tenker jeg på døden så kan jeg bli helt fra meg og livredd. Er jeg den eneste?


Å miste noen
Jeg er utrolig glad i de vennene jeg har, og etter noen hendelser har jeg blitt veldig redd for å miste noen jeg er glad i. I desember lå bestekompisen min i koma, og dette er serriøst noe av det verste jeg har vært borti i hele mitt liv. Husk å ta vare på de du er glad i, for plutselig kan det skje noe. 

Fremtiden
Jeg lurer så utrolig på hva som skjer i fremtiden. Om jeg får jobb, hus, unger og mann. Tenk om jeg ikke klarer å få meg den jobben jeg vil ha? Det skremmer meg. 


Tantebarnene mine
Etter alt som har skjedd når jeg var ungdom, så er jeg utrolig redd for mine tantebarn. Skal de virkelig ha en ungdomstid de også? Hjelp. Verdens mest fineste skapninger. 


xx


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits