Åh, drømmen om å bli bartender er stor. Slutte etter tredje med påbygg for å så dra videre til Australia for å gå på bartenderskole i fire uker og avslutte med fem eksamener. Jeg leste litt om forskjellige bartenderskoler, og endte fort opp med bartenderskolen. Jeg er bombe sikker på at jeg kommer til å gjøre dette etter tredje videregående, og holder på å søke på jobber nå for å spare opp penger. Dette er noe jeg har drømt om siden åttende klasse, kanskje?
 

Jeg ble oppringt av en som kom fra bartenderskolen som skulle fortelle meg litt mer om hvordan det virker, og han var utrolig imøtekommende og lett å snakke med. Han fortalte faktisk at du kan ta denne skolen selvom du er 17 år i f.eks Thailand. Dette er jo noe som frister helt ekstremt, men jeg hadde så og si aldri fått lov til det av mamma og pappa. Men når jeg er 18. Åh, gud da blir drømmen sann.
 

Jeg er vel ikke den eneste som ser på videoene til Tipsy Bartender? Jeg kan sitte i flere timer å bare se og se på videoene han legger ut med forskjellige drinker og triks. Jeg lager jo aldri drinker selv, men jeg ser frem til å lære meg dette. Tenk så fett å få jobb som bartender i selveste AUSTRALIA etter fire uker. Det var ikke særlig dyrt heller. Selve skolen koster litt over 15k, og da må du selvfølgelig betale bosted, lommepenger og mat selv. Fikk faktisk mail i dag om at mat kunne være inkludert, altså frokost og lunsj. Enda bedre jo!
 

Hahha, skulle trodd dette var et reklame innlegg, men nei det er det ikke. Tenkte bare jeg skulle fortelle om hva mine planer fremover er. Er dette noe du har tenkt på også?

 

xx


 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits