Nå er det bare en dag igjen før det er tid for to ukers ferie. Tror dagen i dag blir til å grille med noen kompiser, kanskje gå i jacuzzi og bare kose oss. Dette er jo kanskje syvende dagen med full sol og noenlunde bra temperatur ute, så det er døds deilig -og ikke minst uvanlig. Ser frem til å kunne sove så lenge jeg vil, finne på mye gøy og nyte livet i to uker nå. Leverte også inn siste oppgave i dag, så endelig er det litt pause fra redigering. Om dere forresten er interessert i ny musikk, så må jeg bare skryte på meg at jeg elsker spotifylisten min nå, som dere kan finne her. 


Må forresten bare si at bildene i forrige innlegg var til et skoleprosjekt om noen lurte. Nå tenker jeg at jeg skal se noen episoder gossip girl, lage noe mat og vente på at Tord skal bli ferdig på jobb, så kan jeg kanskje oppdatere dere senere. Over på bildene er et lite sneakpeek av jakken som jeg kjøpte, så om dere vil de flere bilder av denne, gi en lyd!
 xx


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn

· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskeliste
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits