DuYUSUl8Gx8
 

Dette innlegget skriver jeg for at flere personer skal bli litt mer obs på Ebay handling. Jeg bestilte en jakke fra en selger på ebay til litt over 700 kroner, og ventet i over en måned uten å få noe som helst i posten. Jeg har sendt meldinger til han, hvor han kun svarte på den første med at jakken var på vei til meg. Dette var da ikke sant. Selgeren hadde 100% positive tilbakemeldinger når jeg bestilte den, men han er nå gått helt ned til 90,1% positive tilbakemeldinger, noe som betyr at jeg ikke er den eneste han har svindlet. Jeg har sendt melding til Ebay, og de sier at de skal hjelpe meg å få pengene tilbake. Håper jeg får de tilbake, ettersom at det er kjipt å kaste 700 kroner rett ut vinduet. Utrolig irriterende når jeg har sittet å ventet i over en måned på at den jakken skulle komme, for at jeg så ikke får den. Hurra <3 
 

Nå ligger jeg strakt i sengen min, og tenker å ta en liten powernap før jeg skal opp til en kompis senere. Om du vil ha en ny spilleliste på spotify å følge så kan dere forresten trykke her for å følge min. Jeg er veldig glad i den listen selv, så kanskje dere også liker den?

 

Har du dårlige erfaringer med ebay?


xx

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn


· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskelisteDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits