Bykiki.damernasvarld.seFannylyckman.comAngelicablick.seJannideler.com 

المدونين المفضلة

 
qdA9DbSDVHU


Nike genser, her nike sko, her adidas sko, her bomberjakke, her fake fur, her solbriller, her og bukse, her adlinks
 

Ny uke, nye ønkser. Hadde ønske jeg kunne kjøpe akkurat det jeg ville uten å så se på kontoen etterpå. Føler ikke jeg har kjøpt klær på e-e-evigheter, og kjenner det skal bli digg den dagen en gang i fremtiden jeg har råd til å kjøpe noe nytt til garderoben. Se på tingene over da? Tenker at adidas skoene og solbrillene er det neste på listen, så får jeg no se om jeg får solgt noe eller skaffet meg noen penger snart.
 

I dag var jeg hjemme fra skolen siden jeg var så utrolig dårlig med hodeverk, hoste og tett nese. Begynte på gossip girl for sånn tredje gang i går, så nå er jeg et godt stykke inn i sesong 1. Husket utrolig mye mer av serien enn jeg tenkte jeg gjorde, så jeg vet ikke om jeg kommer til å se den helt ferdig. Håper dere alle har en fin skuddårsdag, og at alle er friske! Skal få prøve å fikse noen ordentlige bilder snart. Vi snakkes

 

xx

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn


· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskelisteDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits