Jeg vet jeg har en del yngre lesere, og jeg har fått med meg ganske mye erfaringer fra forskjellige situasjoner som er typiske å gå igjennom på ungdomsskolen. Jeg er jo så heldig at jeg har en mor og to søstre å snakke med om det er noe jeg lurer på eller har lurt på oppgjennom mine år på barneskole/ungdomsskole og videregående. Jeg tenkte at jeg kunne ha en slik som jeg ser noen har begynt med, altså den såkalte ''girltalk''. 

 

Jeg tenkte jeg skulle få med meg Lisa når vi skal svare på deres spørsmål, så får dere både mine svar og hennes. Har enda ikke snakket med henne, men jeg tror nok hun er med! Jeg håper dere vil sende inn spørsmål om absolutt alt dere lurer på av ting. Jeg er en person som er veldig åpen og ikke særlig flau av meg, så jeg tror dette blir bra! Håper dere vil hjelpe meg med å få til denne videoen med å sende inn så mange spørsmål du lurer på!


SEND INN ALT DERE LURER PÅ AV TING DERE IKKE TØRR Å SPØRRE FORELDRE ELLER SØSKEN OM!

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6304267408

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn


· anbefalinger · Blogg · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskelisteDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits