xx
Ly7uj0JwgKg

Bomber jakke, weekday - tskjorte, nike - bukse, dr.denim - sko, nike 
 

Lenge siden nå, atter en gang. Denne uken har vært så ekstremt slapp, og jeg føler jeg ikke har gjort en dritt rett og slett. Har vært litt med noen kompiser, og det tror jeg er det. I morgen er det allerede helg igjen, og denne helgen er fullproppet med planer, noe jeg ser veldig frem til nå! På lørdag skal jeg endelig ta vipper igjen hos min kjære Maylinn, men mer om det kommer på lørdag. Slengte med et lite outfit i dette innlegget hvor dere kan se den nye jakken og tskjorten min. Hoho.
 

Nå må jeg sove litt for å få tilbake energien i kroppen, så skal jeg være med Tord senere. Jeg takker for alle fine kommentarer, og håper alle sammen har det bra.

Vi snakkes.

Photo: Dorte Holen

 

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn


· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskelisteDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits