Jeg blir serriøst lei meg på mine egne vegne når jeg ser bilde av hvordan håret mitt var før jeg ordnet det hos maylinn. Herregud, se på før og etter bildene?! Jeg synes det ser mye mer annerledes ut i virkeligheten hvor det er mye mer brunt i toppen og hvor skillet mellom de to fargene ikke er så kraftige. Skal lage kameraet mitt i natt slik at jeg kan ta noen bilder imorgen til dere.
 Jeg betalte fuckings 200kroner for et helt nytt og fint hår med klipp og farging. Hallo folkens, reis til Maylinn! Hun tok også piercing i tragusen min, noe jeg også ble skam fornøyd med! Gleder meg til jeg skal ta den i det andre øret også, og kanskje noen oppover i raden. 
 Nå skal jeg slappe av etter en veldig god vegetar nachos og besøk av Danielle. Tror ikke dagen bringer mer enn å slappe av. Vi snakkes med bedre bilder imorgen! Nyt helgen og ferien til dere som har det. 

Til dere som lurer så koster piercingen rundt 200kr og Maylinn holder til i åsane på frisørsalongen Åsastuen frisør. 

xx
sponset behandling
 


Som tideligere sagt så var jeg hos min flotteste Maylinn i går å tok vipper. Jeg har blitt fornøyd med alle resultat, og gleder meg hver gang jeg skal til henne. Jeg har ikke tatt vipper andre steder enn hos hun, og vet at jeg ikke kommer til å gjøre det heller. Vippene varer en stund om du passer godt på de, og dådyr øynene blir finere enn noen gang. Jeg har 10,11 og 12mm med D-curl i 3D. Du kan kontakte henne på facebook her.
 

Dagen i dag skal være så slapp og rolig som over hodet mulig. Tenker jeg skal bestille pizza senere, og finne meg en ny serie å se på. Er ikke helt oppegående i dag, og i tillegg må jeg sitte å høre på banking og oppussing nede i gangen. Andre dagen på rad jeg må stå opp klokken 10 ufrivillig. Om du har noen serie anbefalinger, så er det bare til å komme med det! Vi snakkes skjønne
 

Hva synes du om vippene?

Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn


· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskelisteDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits