Nå er det bare en dag igjen før det er tid for to ukers ferie. Tror dagen i dag blir til å grille med noen kompiser, kanskje gå i jacuzzi og bare kose oss. Dette er jo kanskje syvende dagen med full sol og noenlunde bra temperatur ute, så det er døds deilig -og ikke minst uvanlig. Ser frem til å kunne sove så lenge jeg vil, finne på mye gøy og nyte livet i to uker nå. Leverte også inn siste oppgave i dag, så endelig er det litt pause fra redigering. Om dere forresten er interessert i ny musikk, så må jeg bare skryte på meg at jeg elsker spotifylisten min nå, som dere kan finne her. 


Må forresten bare si at bildene i forrige innlegg var til et skoleprosjekt om noen lurte. Nå tenker jeg at jeg skal se noen episoder gossip girl, lage noe mat og vente på at Tord skal bli ferdig på jobb, så kan jeg kanskje oppdatere dere senere. Over på bildene er et lite sneakpeek av jakken som jeg kjøpte, så om dere vil de flere bilder av denne, gi en lyd!
 xx
                                                                      GRATULERER MED DAGEN, INGRID!
 GOD KVELD!

Jeg orker helt ærlig ikke å skrive så mye, men tenkte jeg skulle ta turen innom selvom. Jeg kom hjem fra Ingrid sin bursdag for rundt en time siden, og satser på at jenta ble fornøyd! Jeg har fått gjort mye denne helgen føler jeg, og kjenner at syken kommer smygende inn på meg nå som jeg ligger i sengen. Jeg ligger også med et dilemma om jeg skal opp å hente mat eller ikke. 
 

Jeg gleder meg masse til å vise dere vippene Maylinn tok på meg i dag, og kan si at jeg ble så forbanna fornøyd selv. Endelig kan jeg føle meg pen igjen- hehe. Vi skrives i neste innlegg. Nå må jeg nesten legge fra meg maccen før jeg våkner opp med bokstaver i fjeset.xx


En herlig dag sammen med min fine lillebror er nå over for denne gang. Jeg reiste inn til byn klokken 10 i dag morges for å passe han i noen timer. Ble helt sjokkert over hvor mange som sendte meg blikket som sier du er for ung til å være mor når jeg vandret fint med vognen. Hallo folkens, er det ikke lov å passe unger uten å føle at alle blir sjokkert når de ser deg. All respekt til unge mødre om det er sånne blikk dere får til dagen.

Nå skal meg familien til å spise pizza, og nyte helgen videre. Vet ikke helt hva jeg finner på senere, men det blir nok noe! Kjøpte en forbanna kul bomber jakke i dag, så skal få prøvd å få tatt noen bilder i solen i morgen. Jeg må til og lukke maccen nå å få i meg noe mat. 


Vi snakkes fine.
Hei skjønne. Dagen i dag har vært lik som så og si alle andre. Vært med en kompis, spist taco, sett serie og vært på skolen. Heldigvis er det helg imorgen, og jeg ser så sinnsykt frem til det. Er ikke helt sikker på hva planen er, men jeg finner nok på noe gøy. Det blir litt gamle bilder som blir postet her grunnet været. Jeg skal prøve å få tatt noen nye så snart jeg får sjansen. Har også snakket med en bekjent som er ekstremt flink til å ta bilder som skal ta bilder av meg en dag. Jeg er ikke helt sikker på når dette blir, men jeg tenker når jeg får jakken jeg har bestilt - som har tatt en måned for å være presis. 

 

Neste uke blir det ''mye'' som skjer, som f.eks vippeextensions, frisørtime og bursdager. Ser veldig frem til neste uke begynner for å si det sånn. Endelig skal jeg bli litt fresh igjen med ny hårfarge og klipp + vipper. Er forresten jeg den eneste som er desperat etter jobb men ikke har sjansen til å få siden jeg enda ikke er fylt 18 år? Lurer på hvor mange handlelister jeg har oppe på maccen nå, og jeg har ikke råd til noe av det. Kontoen skriker ut 2 kroner. 


Håper dere får en fin helg!
 
Ingrid Engevik, 17år - Bergen
Legg meg til som venn


· anbefalinger · favoritter · girltalk #1 · innkjøp · inspirasjon · instagram · linkerunde · outfit · personlig · pictures · reklame · skjønnhet · sommer 2015 · sosiale medier · sponset · spørsmål · vanlige dager · video · ønskelisteDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits